https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE ÇOCUKLAR İÇİN SU OYUN PARKI

ÜNYE’DE ÇOCUKLAR İÇİN SU OYUN PARKI

BAŞKAN GÜLER’İN ÜNYELİ ÇOCUKLARA SÖZ VERDİĞİ SU OYUN PARKI ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde çocuklar için “su oyun parkı” inşa ediliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz aylarında çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak amacıyla Ünye ilçesi Atatürk Parkı yanında bulunan sahilde 100 metrekare alanda hayata geçirilecek çalışmalar kapsamında piyon, mantar, göz atışlı piyon, üç su sıçratmalı düğme, tel su sıçratmalı düğme, direksiyon, deniz atı, su jeti oyunları olmak üzere 8 adet farklı oyun alanı ve 22 adet oyun grubu yer alacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ünyeli çocuklara verdiği söz doğrultusunda Yapım İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek çalışmaların sonuna yaklaşıldı. Yüzde 85’i tamamlanan çalışmaların kısa sürede tamamlanması amaçlanıyor.

“ÇALIŞMALAR GAYET GÜZEL İLERLİYOR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde çocuklar için “su oyun parkı” inşa ediliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, su parkı ile Ünyeli çocukların eğlenceli zaman geçireceği bir alana kavuşacağını söyledi.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

Büyükşehir Belediyesi olarak Ünye’ye çocuklar için modern bir su oyun parkı kazandırma gayreti içerisindeyiz. İçerisinde çocuklar için çeşitli su oyunlarının olduğu, kendilerinin güzelce vakit geçireceği su parkı oluşturuyoruz. Çalışmaları yerinde görmek için inceleme yapıyoruz. Çalışmalar gayet güzel ilerliyor. Yakın zamanda burası neşeli oyun gruplarında çocukların eğlendiği, yorgunluklarını attıkları aynı zamanda spor yaptıkları bir yer olacak. İlçemize hayırlı olsun.”

YÜZDE 85’İ TAMAMLANDI

Yüzde 85’i tamamlanan çalışmalar kapsamında su deposu, mekanik oda, drenaj hattı, elektrik alt yapısı, temiz su alt yapısı, dolgu ve şev taşı imalatları tamamlandı. Mekanik tesisat işlerine kısa sürede başlanacak çalışmalar zemin betonu dökümü, korkuluk yapımı ve zemin kaplama işlerinin ardından tamamlanarak çocukların kullanımına açılacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir