https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE COVİD VAKALARI YÜKSELİŞE GEÇTİ

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 236 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 31 bin 248 de yeni vakanın olduğunu açıklarken Ünye’de de vakalarda yükseliş gözlemlendi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye‘nin yeni korona virüs tablosu açıklandı. 13 Ekim‘de açıklanan 24 saatlik verilere göre 31 bin 248 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 236 oldu. Bir günde toplam 361 bin 164 test yapılırken, iyileşen hasta sayısı 30 bin 331 olarak kaydedildi.

Ordu ve Ünye’de de vaka sayılarında artış görüldü.Her ne kadar aşılamada ilk sıralarda olsakta elde edilen verilere göre insanların rehavete kapıldığı görüldü.

Elde edilen verilere göre Ünye Devlet Hastanesinde 30 hasta tedavi görüyor.Bu hastalardan 25 kişi yoğun bakım ünitesinde tedavi görürken,5 hastanın durumunun ise entübe olduğu öğrenildi.

Ünye Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaların ya tek doz aşılı yada hiç aşı olmayanlar olduğu belirtilirken, aşının önemi bir kez daha ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı verilerine göre aşı olan birey hastalığa yakalanabiliyor fakat hastaneye düşmediği belirtildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de coşku ile kutlandı.

default 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de coşku …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir