https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE CUMHUR İTTİFAKI BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ

ÜNYE’DE CUMHUR İTTİFAKI BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ

Cumhur İttifakı birliği nedeniyle İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ve yönetimiyle bir araya gelerek istişare ve gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.
Ünye’de Cumhur ittifakının başarısı için yekvücut çalıştıklarına da değinen Başkan Argan; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ittifakımız doğrultusunda sahada temsil anlamında birlik ve beraberlik içerisindeyiz.” dedi.
“Cumhur İttifakı Milli Bekanın Teminatı İçin Kurulmuştur”
Cumhur İttifakı’nın Milli Bekanın teminatı için önemine vurgu yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan; “Cumhur İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu nezdinde yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Bildiğiniz üzere Cumhur İttifakı ne bireysel anlamdaki nede çıkarlar üzerine kurulmuş birliktelik değildir. Cumhur İttifakı birlikteliği ülkenin varlığı ve birliği için bekası için kurulmuş bir birlikteliktir. Bu görüş ve düşüncelerle ülkemiz için en iyisini nasıl yaparız noktasında birlikte hareket ediyoruz. Yerelde ifade etmek gerekirse gerçekten biz Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatıyla uyum içerisinde çok güzel kazanımlara imza attık. Bundan sonrada ilçemize yapacağımız yatırımlar noktasında el birliği ile hizmet ve gayret edeceğiz.” diye konuştu.
“2023’e Omuz Omuza Yürüyoruz”
2023 seçimlerine omuz omuza ilerlediklerine değinen MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ise; “Bu ülkeye hizmet etmek için buradayız. Cumhur İttifakı ruhu ile Ünye adına birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve yönetimine yaptıkları bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OBB SPOR KULÜBÜ SPORCULARINDAN ALTIN VE BRONZ MADALYA

OBB SPOR KULÜBÜ SPORCULARINDAN ALTIN VE BRONZ MADALYA Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları başarıya …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir