https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE DOLMUŞ HATLARI DENETLENDİ

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Bulduoğlu ve Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek ile birlikte Dolmuşlarda denetlemede bulundu.

Kaymakam Güney, Denetleme esnasında araç şoförlerine ve dolmuş içindeki vatandaşlarla sohbetler gerçekleştirerek kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Denetimler sonrası açıklama yapan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney :

“Hepinizin bildiği gibi yeni bir evreye ve aşamaya geçmiş bulunuyoruz. Kontrolü normalleşme dediğimiz süreçte biz tedbiri elden bırakmadan ama hayatın akışını da durdurmadan hem ekonomik, hem tarımsal, hem sınai üretimimizi de sekteye uğratmadan vatandaşlarımızı en az rahatsız edecek şekilde onları yormadan ve üzmeden bu süreci geçmeye çalışıyoruz. Tabi süreç zor bir süreç. Bütün tedbirler alınmasına rağmen ilçemizde de maalesef vaka sayıları istediğimiz seviyede değil. Bizler polisimizle, jandarmamızla, zabıtamızla ve İçişleri Bakanlığımızın genelgesi çerçevesinde meslek odaları, meslek kuruluşları, ziraat odası, tarım müdürlüğümüzle toplumun bütün kesimlerini işin içine katacak şekilde o ahilik kültüründen gelen gelenekler çerçevesinde vatandaşlarımızın bilinçli ve sorumlu davranarak bu mücadelede başrol oynayacağı bize mücadelelerde yardımcı olacağı bir pozisyonu ve mücadeleyi yeğliyoruz” dedi.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir