https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE EREN BÜLBÜL ANISINA ANAOKULU AÇILDI

Hayırsever İşinsanı Banu Akdeniz tarafından Ünye’ye kazandırılan Şehit Eren Bülbül’ün adını taşıyan Özel Anaokulu Ünye’de açıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ve kız kardeşi de açılış programına katıldı.

Şehit Eren Bülbül Özel Anaokulu açılışında basın açıklamasında bulunanlar konuşmaları şu şekilde;

İşinsanı Banu Akdeniz yaptığı basın açıklamasında şu sözleri ifade etti;

“Ben okulumuzun ilk yapılacağı zaman isminin Eren Bülbül olmasını istedim. Ülkemizde vatanı uğruna canını verecek kahramanlarımız bitmedi ve bitmeyecek. Eren kardeşimiz de bunlardan bir tanesi gözünü kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin isimlerinin her zaman anılması ve hiçbir zaman unutulmaması gerekiyor. Bu kahramanların yaşları yoktur ve önemi de yoktur.”

Ordu Valisi Tuncay Sonel konuşmasında;

“Bizlerin çok kıymetli vekilleri ve bakanları var. Çalışmalarımızda özellikle de bu okul çalışmalarımızda bizlere destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.”  

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler yaptığı konuşmada;

“Bu eserin karşısında söz söylemeye gerek yok. Gönlümüzde yatan Eren Bülbül evladımızın en güzel eserlerinden birini oluşturdukları için Banu Akdeniz’e teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz ve Vekillerimize çok güzel örnek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasında;

Bu milleti ayakta tutan bizlerin inancımızdır ve maneviyatımızdır. Şehit cenazelerimizde gördüğümüz metaneti biz hiçbir yerde görmedik. Bu kimsenin temkinleriyle ve temelleriyle olacak bir iş değildir. Kalbe bunu yerleştiren de Cenabı Allah’tır. Bu okula böyle güzel bir isim verildiği için de ayrıca müştekiliyiz. Birçok yerde ismi var ama özellikle bir eğitim yuvasında adının anılmasının bir anlamı var. Eren Bülbül ve diğer değerli şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum”      

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN TAVLI, “ŞEHRİMİZE BİRLİKTE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Seçimlerin ardından güven tazeleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Memur-Sen Ünye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir