https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE İNTİHAR ŞOV

Her gittiği kentte intihar şov yapan, en son iki gün önce Trabzon Maçka’da binanın çatısına çıkan gencin, bu kez de Ünye’de intihar numarasıyla para toplamaya çalışıp dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışma sonunda Ünye’nin Ortayılmazlar Mahallesi’nde 14 Ağustos 2021 Cumartesi meydana gelen intihar girişiminin yeni bir dolandırıcılık yöntemi olduğu ortaya çıktı.

Yüzüncü Yıl karşısında 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs ettiği gözlenen Hasan Güllüoğlu (27), polisin ikna çabalarıyla çatıdan indirildi. 

Bu sırada Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup Amirliği ekipleri ise bina dibinde atlama yatağı şişirerek güvenlik önlemi aldı, 112 Acil ekipleri ise olay yerinde hazır bulundu.

Polisler tarafından ikna edilen genç ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gencin yanında arkadaşları U. D. (27) ve İ. S.’in de (20) olduğu, onunla birlikte çatıya çıktığı, polisin onları da gözaltına aldığı öğrenildi.

Hasan Güllüoğlu’nun intihar girişimlerini meslek haline getirdiği, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışma kapsamında polis kayıtlarına giren olaylarıyla anlaşıldı.  

Türkiye’nin çeşitli illerinde farklı zamanlarda binaların çatılarına çıkarak intihar numarası yaptığı tespit edilen Güllüoğlu’nun iki gün önce Trabzon’un Maçka ilçesinde binanın çatısına çıkarak aynı yöntemi kullandığı öğrenildi.

Gülloğlu’nun gittiği şehirlerde intihar girişiminde bulunmadan önce çevre esnaflardan para topladığı, Güllüoğlu ile iki arkadaşının çeşitli suçlardan çok sayıda sabıka kayıtlarının olduğu tespit edildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir