https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE MUHTEŞEM KONSER

ÜNYE’DE MUHTEŞEM KONSER

Ünye Belediyesi tarafından 21. Uluslararası Kültür,Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen son konser gecesinde ünlü sanatçı Gökhan Tepe, on binlerce sevenine unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünye Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm Festivali nedeniyle son akşam sahne alan Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Gökhan Tepe’yi dinlemeye gelen on binlerce kişi meydanlara ve yollara sığmadı. Özellikle söylediği şarkılarla dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Gökhan Tepe, aslen Karadenizli olduğunu söyleyerek memlekete yabancı olmadığını ifade etti.

Konser öncesi havai fişek gösterileri yer alırken, konsere dinleyicileriyle buluşan ünlü sanatçı Gökhan Tepe, birbirinden farklı şarkılarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar hayranlarıyla buluşturdu. 90’lı yılların başından itibaren söylediği ve diğer sanatçılara ait olan şarkıları Ünye Cumhuriyet Meydanında unutulmaz bir festival gecesinde dinleten Tepe’ye Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, çiçek ve plaket hediye etti.

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, “Güzel bir konser akşamından herkese iyi akşamlar diliyoruz. Bu akşam değerli sanatçımız Gökhan Tepe ile festivalimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İnşallah gelecek yıl daha güzel ve daha başarılı bir konsere daha imza atacağımızı düşünüyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve sevgili sanatçımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Konser gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir