Kaza, Karşıyaka Mahallesi Yunus Emre Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bulvar yoluna çıkış yapmak isteyen kamyonet ile Fatsa istikametine seyir halinde bulunan otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yolda savruldu.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hikmet Deniz Hayatını Kaybetti
Hastanede tedavi gören ağır yaralılardan Hikmet Deniz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.
Kaza nedeniyle Yunus Emre Bulvarı’nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından ulaşım normale döndü.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Haber: Merve Alkış / Ünye Gündem Haber

