https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI

Ordu’nun Ünye İlçesi D010 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç bariyerlere çarparak kullanılamaz hale geldi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza D010 karayolu’nun Cüri Deresi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cemil S. yönetimindeki Ünye’den Yalova’ya giden 77 AV 570 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde, kontrolden çıktı. Ünye – Samsun istikametinde kontrolden çıkan araç yolun her iki tarafındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada hafif ticari araç kullanılmaz hale geldi. Araç sürücüsü Cemil S. , Eşi , kızı ve 2 torunu yaralandı. İhbar üzerine  kısa süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından yaralanan 5 kişiye ilk müdahalesi yapıldı.

Sağlık ekiplerince Sürücü Cemil S. ve Eşi Ünye Devlet Hastanesine , kızı ve torunları ise  Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından hafif ticari araç vinç yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlattı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir