https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu ve ilçelerimde uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonlar devam ediyor.

Son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlar şu şekilde açıklandı;

“16/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

16/08/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

18/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir ikamette yapılan aramada (3) kök Kenevir bitkisi ile (131) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ve 2313 SKM suçundan ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

18/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Eroin maddesi ve sahte 400 Dolar ile 199 adet 100TL ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. Ayrıca şahıs hakkında sahte para ile ilgili olarak adli işlem yapılmak üzere KOM Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

20/08/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir