https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yürütülen denetimler kapsamında uyuşturucuyla mücadele devam ediyor.

Bu kapsamda yapılan açıklamada geçtiğimiz hafta gerçekleşen uyuşturucu denetimleri şöyle;

“15/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (70) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (2)’ si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

15/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

16/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince (3) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak bir ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, şüpheli (3) şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

17/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

18/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde bulunan (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (170) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

18/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

19/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. “ 

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir