https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’Lİ SANATÇI, BESTELEDİĞİ SON KLİPİNİ MEMLEKETİ ÜNYE’DE ÇEKTİ

Ünye’li sanatçı Yahya Karagöz’ün sözleriyle bestelediği son klipini memleketi Ünye’de çekti. Yapımcılığını Alp Medya Ajans Sahibi Hamza Alp’in yaptığı “Son Durağım” isimli klipi, internet ortamında yayına verildi.

Yıllardır memleket hasretini Almanya’dan Ünye’ye taşıyarak sözleriyle “Son Durağım” isimli klipini çeken şarkıcı ve besteci Yahya Karagöz, klipinin tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında konuşan ve klipi hakkında bilgi veren Karagöz, binlerce şiirini ise kitaba çevirdi.

Düzenlenen klip hakkında bilgilendirmelerde bulunan yapımcılığını üstlenen Alp Medya Ajans Sahibi Hamza Alp, “Bilindiği üzere Ünye’li hemşerimiz Yahya Karagöz’ün 7.  klipini çektik.Ancak kendini Almanya’da yaşıyor. Kendisi son klipini memleketi olan Ünye’de çekmek istedi.Bizde Alp Medya Ajans olarak onun klipini burada çekilmesine yardımcı olduk. Klipinin adı “Son Durağım” oldu. Aynı zamanda kendisinin şiir kitapları da var. Bizlerde yapımcılığı olarak kendisine destek vermiş olduk” dedi.

“İçimdeki Duygularımı Kaleme Döktüm”

Yedinci klipini Ünye’de çeken ve hasret giderdiğini söyleyen Şarkıcı ve Besteci Yahya Karagöz, “Ben Ünye’de doğan ve 12 sene bu toprak üzerinde yaşamış bir insanım. 13 yaşımda Almanya’ya gittim ve 45 senedir Almanya’da yaşamaktayım. İçimdeki o gizli keşfi içimden çıkarmak için yıllardır yazmaya devam ediyorum. 6500’den fazla şiir ve felsefelerim var. Antoloji kitabım var ve çıktı. O şekilde uğraşıyorum. 73 tane şarkı ve bestem var. Hepsi de bana aittir ve kendi şarkılarımı okuyorum. Her platformda kendimi ifade etmek için o ruhumla çalışmalara devam ediyorum” dedi.

“6 Gün Son Durağım Klipimle Uğraştım”

Klipinin yapım süresi boyunca 6 gün çabaladıklarını söyleyen Yahya Karagöz, “Yıllar öncesinden hep kendi toprağımda klipim olsun istedim. Bende “Son Durağım” isimli klipimi çekmek istedim. Son Durağım klipimi 7. Olarak Ünye’de çekmiş olduk. Hamza kardeşimin desteğiyle 6 gün bu klipimle uğraştık. Yapımcı olarak Hamza kardeşim bizlere yardımcı oldu. Ben bunda desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

“6 bin 500 Şiirim Çıkıyor”

Yaklaşık 6 bin 500 şiiri için kitap çıkardığını söyleyen Yahya Karagöz, “Ben duygularımı her yönden yönlendirebiliyorum. Aynı zamanda taksi işiyle uğraştığım için duraklarda beklerken kendimi dışarıya ifade ederek şarkı veya beste yazdım. Hepsini içimden gelerek kaleme döktüm. İlk zamanlar arkadaşlarım bana gülmüştü ama ben peşini bırakmadım. Ama bana bir gün şair bestekar diyeceklerini bildiğim için mücadelemden asla vazgeçmedim. Burada birbirimize anlayışlarımız var. Doğa, ağaç ve olumlu olan ne varsa bestelerimde bunu dile getirdim” şeklinde konuştu.Bu günde 6 bin 500 tane şiirim 600 sayfa olarak basıldı ve yayımlanacak” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir