https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’NİN 5 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

ÜNYE’NİN 5 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesinde, 5 mahalleye hizmet verecek olan grup yolu asfalt ile buluşuyor

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri asfalt ve betona kavuşuyor.

 Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde 5 mahalleye hizmet verecek olan grup yolunu asfaltla buluşturacaklarını söyledi.

GRUP YOLLARI ASFALTLA BULUŞUYOR 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ilçesinde başlatılan çalışmalar kapsamında, Yazkonağı ve Taflancık mahalleleri sınırlarında emülsiyon asfalt çalışması başlatıldı. Güzergah, Fevzi Çakmak, Nuriye ve Hızarbaşıkumarlı mahallelerine de konforlu bir bağlantı sağlayacak. Öte yandan, altyapısı tamamlanan Fevzi Çakmak, Nuriye ve Yazkonağı Mahallesi sınırlarında ise 3 km uzunluğunda sıcak asfalt çalışması başlayacağı bildirildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir