https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye’nin Sultanları İskofyaspor Maçına Hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.lig 14. grupta play-off mücadelesi veren Ünye Gücü Kadın Voleybol takımımız seri galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek için pazar günü Ünye spor salonunda konuk edeceği İskofya Spor karşılaşmasında Ünyeli sporseverlerin desteğini bekliyor.

Üst üste çıktığı iki önemli deplasmandan set vermeden 3-0 Galip ayrılan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız bu pazar play-off mücadelesinin en önemli virajlarından biri olan İskofyaspor’u saat 12.00’de başlayacak olan mücadelede konuk edecek. 26 Aralık Pazar günü oynanacak müsabakaya iyi hazırlanan filedeki yüz akımız bu maçı da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmenin planlarını yapıyor. Önemli karşılaşmanın öncesinde Ünye Gücü FK yönetiminden voleybol severlere destek çağrısı yapıldı. Ünye Gücü FK Kulüp başkanımız Hüseyin Gerçeker ve Voleybol Şube Sorumlumuz Kulüp Başkan Yardımcısı Murat Cem Bozkurt, seyirci baskısının ve desteğinin önemine vurdu yaparak bu karşılaşmada daha fazla voleybol severi salona beklediklerini ifade ettiler. Şu ana kadar oynanan iç saha maçlarında görmek istedikleri seyirci kitlesine henüz ulaşamadıklarını ifade eden kulüp yönetimimiz böylesi başarılı bir takımı daha kalabalık taraftar önünde daha iyi motive ederek hedefe gideceklerini, voleybol sporunun ilçemizde yükselen bir değer olması nedeniyle de bu ilgiye layık olduğunu sözlerine eklediler. Pazar günü oynanacak mücadelede salonu doldurmayı beklediklerini söyleyen voleybol şube sorumlumuz Murat Cem Bozkurt, günler öncesinden sosyal medya hesaplarından maçın duyurusunu yaptıklarını, kulüp olarak iyi bir oyun izleterek ve net bir galibiyet alarak salona desteğe gelenlerin memnun ayrılacağı bir müsabaka izletmek istediklerini sözlerine ekledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir