https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’NİN SULTANLARI YARI FİNALDE

TVF Kadınlar Voleybol 2.Lig Çeyrek Final üçüncü maçında Nocturne Bahçelievler Voleybol’u 3-0 yenen Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız Mersin’de düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

TVF Kadınlar Voleybol 2.Lig 14.Grup’ta play Of vizesi alan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda çeyrek final dörtlü grupta oynadığı ilk maçında 25 Şubat 2022 Cuma günü saat 16:30’da Denizli Merkezefendi Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş ve ilk maçını 3-1 kazanarak grup maçlarına iyi başlangıç yapmıştı.

Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız  26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 16:30’da karşı karşıya geldiği Ankara DSİ maçını şanssız bir şeklide 3-1kaybedince yarı final kapısını açmak son maça kalmıştı.

Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız bugün 14.30’da yarı finale çıkmak üzere son maçına çıktı.

Filenin Sultanları Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda son maçında Nocturne Bahçelievler Voleybol takımı ile karşı karşıya geldi. İlk seti büyük bir çekişmeye sahne olan maçta 23-25 kazanan takımımız 1-0 öne geçti. İkinci sette rakibi karşısında daha rahat bir oyun oynayan takımımız bu seti de 20-25 kazanmasını bildi ve setlerde 2-0 üstünlüğü yakaladı. Son sette rakibine hiç şans tanımayan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız seti 16-25 kazanırken maçı da 3-0’lık sonuçla bitirmeyi başardı. Bu sonuçla çeyrek final grubunda ilk ikiyi garantileyen takımımız yarı finallere katılmaya hak kazanarak Mersin’ de yapılacak olan müsabakalara gitmeyi garantiledi.

Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız Yarı Final müsabakalarını 4-5-6 Mart tarihlerinde Mersin’de oynayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir