https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’YE YENİ ALT YAPI

OSKİ HİZMET ÜRETİYOR

ÜNYE’NİN ALT YAPISI SAĞLAMLAŞTIRILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu problemlerine neşter vurmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından ilçelerde başlattığı hizmet atağı aralıksız devam ediyor. Geride bırakılan 29 aylık süre içinde 19 ilçede 928 km’lik içme suyu hattı çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi büyük başarı elde etti.

Bu kapsamda çalışmalara Ünye ilçesi Ortayılmazlar mahallesinde devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Toplam 7 bin 750 metre uzunluğundaki hattı sil baştan değiştirerek sağlıklı hale getiriyor. Kısa süre önce OSKİ ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda şuana kadar 350 metrelik bölüm tamamlandı. Geriye kalan bölümlerin ise kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

GENEL MÜDÜR MURAT US: “ÜNYE’NİN DÖRT BİR NOKTASINDA ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ekonomik ömrünü tamamlamış hatların ekipler tarafından sil baştan değiştirilerek modern hale getirildiğini söyledi.

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak ilçelerimizde yatırım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda kullanım ömrünü tamamladığı için sık arızaların yaşandığı Ünye ilçesi Ortayılmazlar mahallesinin içime suyu hattını sil baştan yeniliyoruz. Toplam uzunluğu 7 bin 750 metre olan içme suyu hattında şuana kadar 500 metrelik bölümü tamamladık. Geriye kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimizin yoğun çalışmaları devam ediyor. Proje tamamlandığında mahalle sakinlerimiz sağlıklı bir içme suyu hattına kavuşmuş olacak”

Ordu Büyükşehir Belediyesi

ÜNYE’YE 29 AYDA 105 KM’LİK İÇME SUYU HATTI YAPILDI

Ünye ilçesine geride kalan 29 aylık süre içinde 105 km içme suyu hattı ve 23 km kanalizasyon çalışmasının yapıldığını belirten Genel Müdür Murat Us, yapılan ve planlanan projelerle Ünye ilçesinin geleceğinin garanti altına alındığını söyledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜFK U15’TE DOLU DİZGİN!

ÜFK U15’TE DOLU DİZGİN! Ligde oynadığı tüm müsabakaları kazanan mavi-siyahlıların son kurbanı Orduspor 1967 takımı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir