https://www.unyegundemhaber.com/

ÜTSO 3. MESLEK GRUBU ÜYELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası meslek grubu toplantıları devam ediyor.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası 3. meslek grubu olan maden ve mermer ve banka müdürlerinin bulunduğu grup Atik Otelde bir araya geldi.

Toplantıya Oda Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, Yönetim Kurulu Başkanı İrfan AKAR, 3. Meslek Komitesi Başkanı Merter Hasan Yağcı, meslek grubu üyeleri ve banka müdürleri katıldı.

Başkan İrfan Akar programda yaptığı konuşmada; “Meslek gruplarımızla bir araya gelip onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bu akşamda 3. Meslek grubumuzla bir araya geldik, sorunlarını dinleyip çözüm bulma yolunda adımlar atacağız. Üyelerimiz finansman erişimi konusunda sıkıntılar yaşıyor, burada banka müdürlerimize çok iş düşüyor, banka müdürlerimizin üyelerimizin finansman erişimi konusundaki taleplerini bir an önce karşılamalarını bekliyoruz, ellerinden gelen tüm gayreti göstermelerini bekliyoruz” dedi.

Toplantıda söz alan TC Ziraat Katılım Bankası Ordu Şube Müdürü Göksel Kargı ise “Başkanımız İrfan Akar beye böyle bir organizasyonla bizleri bir araya getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Buradan şunu ifade etmek istiyorum, bu akşamki toplantıda dile getirilen tüm sorunları not aldım önümüzdeki günlerde Bankalar Birliği toplantısı olacak ve bende oradaki toplantıya katılacağım ve bu notlarımın hepsini orada dile getireceğim. Bu tür toplantıların daha sık yapılmasını başkanımızdan rica ediyorum, oda üyeleri ile daha sık bir araya gelip onların sıkıntılarına çözüm bulmalıyız ifadelerini kullanan Kargı Ünye Ticaret Odamızla Ortak bir çalışmamız ver bunu da sizlerle kısa süre içinde paylaşacağız” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir