https://www.unyegundemhaber.com/

UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU OPERASYONU

28/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ile (8)adet Ecstasy hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

29/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (10) gr. Eroin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

29/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapıldı. Aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

01/07/2022 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında 1 şüphelinin ikametinde arama yapıldı, yapılan aramada suç unsuruna rastlanılmaması sonrasında şüpheli şahsa hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir