https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, 24 Kasım Öğretmenler Günündeki Sözünü Tuttu

Vali Sonel, 24 Kasım Öğretmenler Günündeki Sözünü Tuttu

Vali Sonel, Önceki görev yerlerinde olduğu gibi her 24 Kasım’da öğretmenlere yurtdışı ve yurt içi gezilerine gönderme sözü ve geleneğini Ordu’da da devam ettirdi.24 Kasım 2021 tarihinde, Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Öğretmenler Günü kutlama programında, öğretmenlere vermiş olduğu yurt dışı ve yurt içi gezisi sözünü yerine getirdi.

Her ilçeden kura çekme yöntemi ile belirlenen 24 öğretmen Balkan ülkeleri gezisine, 24 öğretmen GAP turuna, 24 öğretmen İstanbul ve 24 öğretmen de İzmir olmak üzere gezi programı gerçekleştirilmiş oldu.

 Öğretmenler Günü programında yaptığı konuşma esnasında öğretmenlere verdiği yurt dışı ve yurt içi gezisi sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Sonel, “Geleceğimizi şekillendiren, eli öpülesi öğretmenlerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Daha önce görev yaptığımız yerlerde olduğu gibi Ordu’da da öğretmenlerimize duyduğumuz sevginin, saygının bir tezahürü olarak onlara bir jest yapmak istedik. Ve onların özel günlerinde bu sözümüzü ifade ettik. Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle öğretmenlerimize verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Bu etkinliğimizde bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum” diyerek, 17 emekli öğretmenimizin de Kapadokya gezisine gönderileceğini sözlerine ekledi.

Gezi sonrası oldukça duygulanan ve mutluluklarını dile getiren öğretmenler ise, “Bizlere ayrı bir önem ve değer veren ve bunu da her fırsatta gösteren eğitim gönüllüsü Valimiz Tuncay Sonel’e, bizlere büyük bir moral ve motivasyon sağlayan yurt dışı ve yurt içi gezisi için şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir