https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlama Mesajı

Valimiz @tuncaysonel, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Ordu Barosu’nu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Murat Poyraz ve yönetim kurulu üyesi Avukatların ve onların nezdinde ilimizde görev yapan tüm Avukatların bu özel günlerini kutladı.

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlama Mesajı

Adaletin uygulanmasında, bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında önemli görevler üstlenen Avukatlarımız, çağdaş hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir.

 Hukuk devleti kavramı içindeki adalet ve demokratik sistemin temel taşlarından olan yargı ile savunma hakkının uygulayıcısı Avukatlık müessesesi birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Birey ve toplumları hakları konusunda bilgilendiren, yönlendiren, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan avukatlarımız, meslek etiğine ve kanunlara bağlı, adaletin sağlanması hususunda kararlı tavırlarıyla da toplumumuzca takdir edilmektedirler.

 Savunma ve hak arama görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluk sahibi olan başta Ordu Barosu Avukatları olmak üzere tüm Avukatların, 5 Nisan “Avukatlar Günü”nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir