https://www.unyegundemhaber.com/

VALİ SONEL, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Vali Tuncay Sonel, 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda ikinci olan Yusuf Fehmi Genç ile üçüncülüğü elde eden Melihcan Günay’ı makamında kabul ederek, başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi. 

Finlandiya’nın Rovaniemi kentinde düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’na Gençler 67 kilo kategorisinde katılan ve Avrupa 2.si olan Halterci Yusuf Fehmi Genç ile 55 kiloda yarıştığı Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda, bronz madalya kazanarak Avrupa 3.olma başarısını gösteren Melihcan Günay’ı tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Vali Tuncay Sonel, ”Ben inanıyorum ki gençlerimiz bir daha ki sefere altın madalya alacaklar.

Bayrağımızı göndere çekip milli marşımızı dinletecekler. Sporda başarılı gençlerimizin çoğalmasını temenni ediyoruz. Gençlerimizin olimpiyatlarda,  dünya ve Avrupa Şampiyonalarında altın madalyalar almalarını içten ve gönülden diliyoruz” şeklinde konuştu. Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Halter Antrenörü Cumali Tekin, “Verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyoruz. Çok mutluyuz.

Sporcularımız daha başarılı yerlere gelecektir. Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e bizleri makamında kabul ettiği ve yakın ilgi gösterdiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç de hazır bulundu. Milli Sporcu Yusuf Fehmi Genç, koparmada 132 kilo kaldırarak Avrupa 3.’sü, silkmede 163 kilo kaldırarak Avrupa 2.’si, toplamda ise 295 kilo kaldırarak Avrupa 2.’si olurken, milli sporcu Melihcan Günay ise koparmada 96 kiloyla 4’üncü, silkmede 121 kiloyla gümüş toplamda ise 217 kiloyla Avrupa üçüncülüğü elde etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir