https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, Çalışan Kamu Görevlilerinin Bayramını Kutladı

Vali Sonel, Çalışan Kamu Görevlilerinin Bayramını Kutladı

Vali Tuncay Sonel, Kurban Bayramını çalışarak geçiren kamu görevlilerine ziyarette bulundu. 

Kontrol ve Uygulama Noktalarını Ziyaret Etti 

Kurban Bayramının birinci gününde görev başındaki, güvenlik güçleri ile kamu personelini ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Vali Tuncay Sonel, ziyaret programına beraberinde İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Numan Öksüz ve İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile birlikte Altınordu ilçemizin Eskipazar, Güzelyalı mahalleleri ile Gülyalı ilçemizin Turnasuyu mahallesinde bulunan yol kontrol ve uygulama noktalarını ziyaret ederek başladı. 

Vali Tuncay Sonel, buralarda görev yapan jandarma ve polis memurlarının bayramını kutlayarak, tatlı ikramında bulundu ve çay eşliğinde bir süre sohbet etti.

Yol kontrol ve uygulama noktalarında denetlenen araçlardaki sürücü ve yolcuların da Kurban bayramını da kutlayan Vali Sonel, seyahat sırasında trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.   

İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti 

Vali Sonel, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının Altınordu İlçemizin Karşıyaka mahallesindeki yerleşkesini de ziyaret ederek, görevi başında bulunan itfaiye personellerinin bayramını kutladı. 

Vali Sonel, İtfaiye teşkilatının 24 saat çok önemli ve hassas bir görev yaptığını belirterek, başarılar diledi ve tatlı ikramın da bulundu.

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden İtfaiye çalışanları da, “Her bayram bizleri ziyaret etmeniz, bizleri onurlandırmanızdan dolayı çok mutlu oluyoruz. Sizlerin içten samimi yaklaşımı ve hoş sohbetiniz, bizlere moral veriyor. Sağ olun, var olun. Ayaklarınıza sağlık” diyerek, duygularını dile getirdiler.

112 Acil Çağrı Merkezi’ni Ziyaret Etti 

112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Sonel, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev yapan personellerin Kurban bayramını kutlayarak, işlerinde kolaylıklar diledi. 

112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev yapan personellerin tek tek hatırını soran Vali Sonel, “Kurban bayramında da bugün görevinizin başındasınız. Hepinize işlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti 

Vali Tuncay Sonel, Kurban Bayramı ziyaret programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığına da bir ziyaret gerçekleştirdi. 

İl Emniyet Müdürlüğüne gelişinde, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Sonel, İl Emniyet Müdürlüğü yöneticilerinin tek tek bayramını kutlayarak  bir süre sohbette bulundu. 

Vali Sonel, ”Vatandaşımızın huzur ve güvenliğii için özveriyle fedakarca görev yapıyorsunuz. Hem jandarmamız, hem emniyetimiz, hem de sahil güvenliğimiz bizim gözbebeğimizdir. Allah yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Nasibiniz açık olsun. Ailelerinizle birlikte mutlu bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.

 İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Sonel, burada da İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Numan Öksüz ve komutanlar tarafından karşılandı. İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbelilerin ve askerlerin bayramını kutladı.

Sağlık Kurumlarını Ziyaret Etti 

Vali Tuncay Sonel, Kurban Bayramı programı kapsamında Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi, Ordu Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Servisi ile Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisini de ziyaret etti.

Protokol üyeleri ile birlikte Covid-19 salgınına karşı maske takarak hastanelerde tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve hastane çalışanlarının bayramlarını kutladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Açık Hava Basın Müzesi ile Rüsumat No:4 Gemisi Müzesini Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Bilal Köyden Açık Hava Basın Müzesi ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir