https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, “Devletimiz Her Daim Vatandaşımızın Yanındadır”

Vali Sonel, “Devletimiz Her Daim Vatandaşımızın Yanındadır”

Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günü olduğu gibi bugün de gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. 

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen sorun, sıkıntı ve talepleri tek tek dinleyerek, çözüme kavuştururken, gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar tarafından iletilen sorun, sıkıntı ve taleplerin ivedilikle çözüme kavuşturulması noktasında gerekli özenin gösterildiğini ve vatandaşların da bu konuda bilgilendirilerek, evlerine mutlu bir şekilde döndüklerini ifade etti.

Bugün gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında 237 vatandaşımızı dinleyerek, gönüllerini ve hayır dualarını alan Vali Sonel, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hayırsever iş insanlarının katkıları ile alışveriş kartları dağıtıldığını, vatandaşların sağlık başta olmak üzere her türlü sorunlarının giderilmesi için yardımcı olunduğunun altını çizdi.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarımız da dertlerini, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve isteklerini rahatlıkla Vali Tuncay Sonel’e iletebildiklerini ifade ederek, “Sayın Valimize kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Her türlü derdimizi, sıkıntımızı, ihtiyaçlarımızı ve taleplerimizi kendisine iletiyoruz. Çok şükür ki, Sayın Valimize iletmiş olduğumuz konular karşılık buluyor ve çözüme kavuşuyor. Allah kendisinden razı olsun. Başımızdan eksik etmesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.   

“Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, verdiği çeşitli hediyelerle onları da sevindirmeyi ihmal etmedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir