https://www.unyegundemhaber.com/

VALİ SONEL, “DEVLETİMİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDADIR”

Vali Sonel, “Devletimiz Her Zaman Vatandaşımızın Yanındadır”

Vali Tuncay Sonel, yeni yılın ilk “Halk Günü” toplantısını bugün gerçekleştirdi. 

Valilik toplantı salonunda  vatandaşlarla bir araya gelen Vali Sonel, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşları tek tek dinleyen ve notlar alan Vali Sonel, kendisine iletilen talep, şikâyet ve sorunları çözüme kavuştururken, gerekli gördüğü konularda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek, vatandaşların illettiği sorunların ivedilikle çözülmesini istedi. 

Vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak yeni yılın sağlık, mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Vali Tuncay Sonel, yeni yılın ilk “Halk Günü” toplantısında 191 vatandaşımızı dinledi.

Vali Tuncay Sonel, “Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş oldukları her türlü sorun ve taleplerine hızlı çözümler üreterek, mağduriyetlerinin giderilmesi için gereken hassasiyeti gösteriyoruz” dedi. 

Vatandaşlar tarafından kendisin iletilen ihtiyaç ve taleplerinin yakınen takipçisi olduğunu belirten Vali Sonel, ”Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Bizlere ulaşmak isteyen vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. Özellikle çocuklu, yaşlı ve engeli olan bireylerimize öncelik tanıyarak, bekletmeden evlerine mutlu bir şekilde gönderiyoruz” diye konuştu. 

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar, “Taleplerimizi, yaşadığımız sağlık sorunlarımızı, ihtiyaçlarımızı, derdimizi Sayın Valimize rahat bir şekilde anlatabiliyoruz. Kendisine anlatmış olduğumuz sorun, şikayet ve taleplerimize karşı yakın ilgi göstererek, çözüm üretiyor, bizleri sevindiriyor, mutlu ediyor. Yakın ilgisi ve desteği dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun” diyerek, duygularını dile getirdiler. 

“Halk Günü” toplantısına katılan ailelerin çocuklarını da unutmayan Vali Tuncay Sonel, çocuklarla yakından ilgilendi, çeşitli hediyeler vererek  onları da mutlu etti.

“Halk Günü” toplantısında, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsa Kaymak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, YİKOB Müdürü Metin Cebeci, İl SYDV Müdürü Levent Özsoy da hazır bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir