https://www.unyegundemhaber.com/

VALİ SONEL ”EZBER BOZMADI”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Haftaya Okul Ziyaretleri İle Başlama Uygulamasını Sürdürüyor

Her hafta başı mesaisine bir okulu ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, bugünkü mesaisine de Karşıyaka Ortaokulunu ziyaret ederek başladı.İkili eğitim yapılan Karşıyaka Ortaokuluna sabahın erken saatlerinde gelen ve öğrencilerle buluşan Vali Tuncay Sonel, ”Ordu ili genelinde 66 okulumuzun deprem nedeniyle yıkım kararı vardı. Hem devletimizin, hem de hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle 41 okula ulaştık. Her pazartesi bir okul geziyoruz. Bugün de sizlerle bir araya geldik” dedi.

Çocukların sabahın erken saatlerinden itibaren okula gitmek için karanlıkta yola çıktığına dikkat çeken Vali Sonel, ”Birkaç hafta içerisinde Altınordu ilçemizde atacağımız 5 yeni okul ve bir spor salonu temeli atacağız.Bunlar da bitirdiğimizde çocuklarımız artık sabah karanlığında okullarına gitmek için yola çıkmayacak, diğer okullarımız gibi saat 9’a doğru dersler başlayacak. Böylece sevgili çocuklarımız, öğrencilerimiz rahat edecekler” şeklinde konuştu.

İkili eğitimin biteceğini belirten Vali Tuncay Sonel, Karşıyaka Mahallesi ile yaklaşık 30 bin nüfusa sahip büyük mahallelerden bir tanesi olan Şahincili mahallesinde okul sorununun çözülmüş olacağını ifade ederek, ”Başta eğitim olmak üzere her türlü desteği veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, hayırsever iş insanlarımıza, Milli Eğitim Müdürümüz nezdinde tüm eğitim camiamıza çok teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizin de yolu, bahtı açık olsun. İnşallah çocuklarımızı bu memlekete güzel işler yapacak yerlerde görürüz” diyerek, konuşmasını tamamladı. 

Pazartesi mesaisine ziyaret ettiği okullarda sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbette bulunan Vali Sonel, öğrencilere bazı tavsiye ve nasihatlerde bulunurken, sağlıklı, huzurlu, başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledi.

Her gittiği okulda öğretmenlerle de bir araya gelmeye özen gösteren ve beklentilerini, sorunlarını dinleyen Vali Tuncay Sonel, “Geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimiz, bizim baş tacımızdır. Emekleri için değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir