https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, “Mülki İdare Amirlerimiz Ülkemizin Her Köşesinde Vatandaşlarımızın Yanındadır ”

Vali Sonel, “Mülki İdare Amirlerimiz Ülkemizin Her Köşesinde Vatandaşlarımızın Yanındadır ”

Vali Tuncay Sonel, eşi Handan Sonel ile birlikte 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle düzenlediği programda, il genelinde görev yapan mülki idare amirleri ve aileleri ile bir araya geldi.

Akşam yemeğinde Ordu’da görev yapan kaymakamlar ve vali yardımcılarıyla ailece bir araya gelen, Vali Tuncay Sonel mülki idare amirlerinin 10 Ocak İdareciler Günü’nü tek tek kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi.

Vali Tuncay Sonel, 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Mülki idare amirleri olarak kocaman bir aileyiz. Ülkemizin en ücra köşesinde tüm mülki idare amirlerimiz devletimizin şefkatini, güleryüzünü ve sıcaklığını vatandaşlarımıza her daim gösteriyor” diyerek, mülki idare amirliği mesleğinin önemine değindi.     

“Kaymakamlık bizim asıl mesleğimiz. Ailelerimizle birlikte ülkemizin her köşesinde hizmette bulunduk ve görevde bulunduğumuz her yerde insanlarımızın dualarını aldık ve almaya da devam ediyoruz.” diyen Vali Sonel, “Ordu’muzun 19 ilçesinde, aileleri ile birlikte bu meşakkatli yolda görev alan tüm arkadaşlarımızın bu özel günlerini bir kez daha tebrik ediyorum. Sizlere ailelerinizle birlikte sağlıklı,huzurlu,başarılı,hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Vali Sonel, “Bu bir bayrak yarışıdır. Aramızda genç Kaymakam arkadaşlarımız bulunuyor. İnanıyorum ki, ileriki yıllarda genç meslektaşlarımız daha üst görevlere gelecek ve memlekete güzel hizmetler yapacaklar. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda Vali Tuncay Sonel, mülki idare amirlerine ve eşlerine günün anısına çeşitli armağanlar ve çiçek takdim etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir