https://www.unyegundemhaber.com/

VALİ SONEL, ÜNYE İLÇEMİZDE ZİYARET VE TEMASLARDA BULUNDU

Vali Tuncay Sonel, bugün Ünye  ilçesine giderek, çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

Kaymakamlığı ziyaret etti.

Programına, Ünye Kaymakamlığını ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, İlçe Kaymakamı Ayhan Işık’tan İlçede yürütülen hizmet, yatırım, projeler ile ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Vali Tuncay Sonel, Hükümet Konağı içerisinde yer alan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü başta olmak üzere Tapu Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi hizmet birimlerini gezerek, görevli personellerin hatırlarını sordu, işlerinde kolaylıklar diledi.

Belediyeyi Ziyaret Etti

Vali Sonel, Ünye Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’dan belediyenin ilçedeki hizmetleri, çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler aldı.

Başsavcı Ormancı’ya Hayırlı Olsun Dileğinde Bulundu

Ünye ziyareti kapsamında HSK  Kararnamesi ile Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Hayri Ormancı’yı da ziyaret etti. Başsavcı Hayri Ormancı’ya yeni görev yerinin hayırlı olması ve başarı dileğinde bulundu.

Ünye Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Ünye Devlet Hastanesine de bir ziyaret gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, bir süre önce Başhekimlik görevine atanan Op. Dr. Ahmet Ateş’e hayırlı olsun dileğinde bulundu, başarı dileklerini iletti.

Vali Sonel, Başhekim Ateş’den hastane hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek,
hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Esnafları Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, Ünye ilçesindeki programı kapsamında beraberinde Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte  esnafları da ziyaret etti.

Esnafların hal ve hatırını sorarak, bir süre sohbette  bulunan Vali Sonel, esnaflara, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir