https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, Yöre İnsanımıza Kapımız Açık

Vali Sonel, Yöre İnsanımıza Kapımız Açık

Ordu Valimiz Tuncay Sonel ;Göreve başladığından bugüne geçen yaklaşık iki yıllık süre içinde vatandaşlarımızla bir araya gelmek amacıyla düzenlediği “Halk Günü” toplantısını bugün de sürdürdü.

Valilik toplantı salonunda vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Sonel, bugün de 157 vatandaşımızın istek ve sorunlarımı dinleyerek onların hayır dualarını aldı.

Vali Sonel, “Halk Günü”ne katılan vatandaşların hatırlarını sorarak, başta sağlık, ekonomik sıkıntılar, iş ve özel konular olmak üzere kendisine iletilen konulara çözüm bulmaya çalıştı. Gerekli gördüğü noktalarda da kurum müdürlerine talimatlar vererek, ivedilikle sonuçlandırılmalarını ve vatandaşların bilgilendirilmesini istedi.

Hayırseverlerin katkılarıyla sağlanan gıda kartlarından da ihtiyaç sahibi ailelere vermeye devam eden Vali Sonel, dağıtılan gıda kartları ile ailelerin ihtiyaç duydukları gıda ürünlerini alabildiklerini söyledi ve gıda kartı katkısında bulunan hayırseverlere de teşekkür etti.

Çocuklarla diyolağu farklı olan Vali Sonel, bugünkü “Halk Günü” toplantısına ailesiyle birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilendi ve çeşitli armağanlarla onları sevindirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir