https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel’den TÜBİTAK Projelerinde Başarılı Öğrencilere Motivasyon

Vali Tuncay Sonel, TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Samsun Bölge Finali’ne katılarak derece alan öğrenci ve danışman öğretmenlere, sinema etkinliği ve yemek programı düzenleyerek başarılarını kutladı. 

Milli Mücadele döneminde mücadelenin seyrini değiştiren gizli haberleşme ağının hikayesinin anlatıldığı dram ve tarihi temalı sinema filmi olan “Kurtuluş Hattı” adlı filmle öğrencileri buluşturan Vali Tuncay Sonel, filmin ardından 35 öğrenci, 12 danışman öğretmen ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finali’nde başarı gösteren öğrencileri tek tek kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Vali Sonel, “Bu tür yarışmalarla gençlerimizi temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak önem arz ediyor” diyerek, bugün gerçekleştirdiği hem sinema keyfi hem de yemek programı ile gençlere moral ve motivasyon sağladı.

Vali Tuncay Sonel, “İl Milli Eğitim Müdürümüz nezdinde, bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha kutluyorum. Ordu Valiliği olarak her zaman yanınızdayız. Sizleri daha güzel yerlerde göreceğimize inancım tamdır.”diye konuştu.

TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Samsun Bölge Finali’ne katılarak derece alan öğrenciler ise “Sayın Valimiz Tuncay Sonel, he zaman bizlere destek verdi, güç verdi, her daim yanımızda olduğunu hissettirdi. Yakın ilgisi ve desteği ve bugün bizlere yaşattığı sinema keyfi ve yemek organizasyonuyla güzel bir gün geçirmemize vesile oldu. Daha güzel başarılara imza atmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir