https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel,“Devletimiz Vatandaşlarımızın Yanında”

Vali Sonel,“Devletimiz Vatandaşlarımızın Yanında”

Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları kapsamında bugün de vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Bugün yapılan “Halk Günü” toplantısına katılan 209 vatandaşa tek tek söz vererek onların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen Vali Sonel, kendisine iletilen tüm taleplere çözümler üreterek, vatandaşların hayır dualarını aldı. 

Vatandaşların iletmiş olduğu taleplerle ilgili olarak gerekli gördüğü noktalarda toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimatlar vererek gereğinin yapılmasını isteyen Vali Sonel, ”Amacımız hızlı çözüm üreterek vatandaşlarımızı mutlu bir şekilde evlerine yolcu etmek” dedi.

Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan, hal ve hatırlarını sorarak yakından ilgilenen Vali Sonel, “Devletimizin ve hayırsever iş insanlarımızın katkıları ile vatandaşlarımıza gıda kartlarımızı veriyoruz. Vatandaşlarımız gıda kartları ile ihtiyaçları olan gıda ürünlerini alabilecekler. Katkı sunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bugünkü “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlardan bir tanesi de 27 yaşındaki engeli olan Ayla Hatipoğlu idi. Vali Sonel’in engeli olan vatandaşlarımıza gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla çok duygulandığını ve memnun olduğunu dile getiren Ayla Hatipoğlu, Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etmek amacıyla halk gününe katıldığını ifade etti.

“Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün” projesi kapsamında il genelinde tespit ettirdiği 35 bin 58 engeli bulunan bireylere ulaşarak, evlerinde ziyaret eden ve her zaman onların yanında olduğunu gösteren Vali Sonel, doğuştan engeli olan Ayla Hatipoğlu’na da kendisini hem makamında ağırlama, hem de evlerine ziyarette bulunma sözü verdi. 

“Halk Günü” toplantısının bir bölümünü aileleriyle birlikte gelen çocuklara ayıran Vali Tuncay Sonel, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek ve onlara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir