https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Tuncay Sonel, İlçe Ziyaretlerine Düzenli Olarak Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel, İlçe Ziyaretlerine Düzenli Olarak Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel, düzenli olarak gerçekleştirdiği İlçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Tuncay Sonel, İlçe ziyaretleri kapsamında İkizce ilçemizi ziyaret etti.

İkizce ilçesine gelişinde Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Okan Ayaz, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, İlçe Emniyet Amiri Hakan Ormancı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Çelik tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, daha sonra Kaymakamlık Makamına geçerek, bir süre önce İkizce Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Okan Ayaz’a, “İkizce Kaymakamlığı göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. Allah mahçup etmesin” diyerek, görevinde başarılar diledi.

İlçenin genel durumu, ihtiyaçları, sorunları ve ilçede yürütülen kamu yatırımları ile ilgili Kaymakam Okan Ayaz’dan detaylı bilgi alan Vali Sonel, Kaymakamlık binası içerisinde yer alan birimleri de gezerek, buralarda görev yapan personellerin hal ve hatırlarını sordu ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.  

İkizce Belediyesini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Osman Kaygı’dan belediyenin hizmetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, “Yapmış olduğumuz hizmet ve projelerimizde Sayın Valimizin her zaman desteğini gördük. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve yardımlardan dolayı ilçe halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

İkizce Belediyesini ziyaretinin ardından ilçenin Merkez mahallesinde bulunan İkizce İlkokulu’nu, Şehit Hüseyin Akar Ortaokulu’nu ve İkizce Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, bu okullardaki derslikleri gezerek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Okullardaki derslikleri gezen Vali Sonel, öğrencilerden kendilerini geleceğe iyi hazırlamalarını istedi. Öğrencilerden bol bol kitap okumalarını isteyen Vali Sonel, “Sizler, ülkemizin geleceğisiniz. Onun için kendinizi geleceğe iyi hazırlayın. Çok çalışın. Bol bol kitap okuyun, araştırın. Kendinizi sürekli geliştirin. Allah gönlünüzden geçeni sizlere nasip etsin. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun. Ailenize de selamlarımı iletin lütfen” diye konuştu.

Ziyaret ettiği okullarda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Sonel, öğretmenlere yaptıkları işin öneminden bahsetti ve onlara bir isteği olup, olmadığını soran Vali Sonel, “Sizler, Ordu Ailemizin en önemli değerlerindensiniz.Bizler için çok kıymetlisiniz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, gençlerimizi sizler şekillendiriyorsunuz. Onları geleceğe sizler hazırlıyorsunuz. Çok önemli ve kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Onun için sizleri çok önemsiyoruz. Sizlere kapımız her daim açık” şeklinde konuştu.

Vali Tuncay Sonel, İkizce ilçesindeki esnafları da ziyaret ederek, hal ve hatırını sordu ve esnaflara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir