https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Emekleriyle, alın terleriyle ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan ve toplumların üretim çarkının en önemli unsurunu teşkil eden işçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

En kutsal kazanç, alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız.

Bu anlamda çalışanın, emek ve güç sarf edenin hakkının “alın teri kurumadan” ödenmesi, inancımızda çok büyük hassasiyetle emredilen hükümlerin başında gelmektedir.

İlimizde işçisiyle işvereniyle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sürdürülen huzurlu bir çalışma hayatına katkıları ve yaşanan bu zorlu süreçte alınan tedbirlere azami riayet eden hemşerilerime teşekkür ederim.

Çalışma hayatımızda birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle; Ülkemizin bugünkü ekonomik gücüne sahip olmasında emekleri bulunan, alın terleriyle gece gündüz özveriyle çalışıp üreten vatandaşlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir