https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

Kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası; birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıl dönümünde, Türk Polisinin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlenmiştir.

Zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yeterli değildir. Kamu düzeninin sağlanması, Kanunların uygulanması, toplumda barışın ve güvenin sürdürülmesi bakımından vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir.

Bu vesile ile ilimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, teşkilatımızın tüm çalışanlarına aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyor, sevgilerimi sunuyorum.

Valimiz Tuncay Sonel, Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen mevlit programına katılarak, şehit düşen ve ahirete irtihal eden emniyet mensuplarımızı dua ile yad etti.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir