https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Kutlama Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Kutlama Mesajı

10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Polis Teşkilatı, her geçen gün gelişen ve değişen şartlara uyum sağlamakta, ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir. 

Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak, birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütü ve vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedir.

Emniyet Teşkilatı’mızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve yüce Türk Milleti’nden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünde, görevi başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında olan ve emekliye ayrılan polislerimize, ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir