https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri de sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. 

İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi, tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür.

Mesleklerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine getiren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, hayatla ölüm arasındaki şifa köprüsüdür.“Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözüyle büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkı kullanmamızda gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri her türlü övgünün üzerindedir.

Son yıllarda sağlık hizmetleri alanında ülkemizde ve ilimizde önemli adımlar atılmış, vatandaşlarımız bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaya başlamışlardır. Türk tıbbı, dünyada yaşanan gelişmelerin hiçbir zaman gerisinde kalmamış, doktor ve sağlık çalışanlarımız sürekli kendilerini geliştirmişlerdir. Bunun neticesi olarak birçok komşu ülke ve Avrupalı hastalar her gün artan sayılarıyla kendilerini Türk hekimlerine emanet etmektedirler.

Değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımız, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 salgınında da yer ve zaman mefhumu gözetmeksizin salgınla mücadelede en ön safta yer alarak fedakârca görevlerini yerine getirmektedir. 

Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı da rahmetle anıyorum

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir