https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Bayrağımız, Milletimizin huzuru ve esenliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizin Şeref Günü olarak kabul ettiğimiz bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

 Emsali olmayan bir fedakârlıkla hainlere göz açtırmayan, canlarından vazgeçmeyi göze alan gazilerimizle ne kadar iftihar etsek azdır. Aziz Milletimiz; Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da vatana ve milli birliğimize kast edenlere karşı verdiği bütün mücadelelerde “Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi.” diyerek, şehadeti ve gazilik ruhunu her türlü değerin üstünde tutmuştur. 

Bu nedenle millet olarak aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi her zaman sevgi ve saygıyla anmaktayız.

Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize, şehitlik mertebesine ve gazilik unvanına ulaşmış olan tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkürün, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize, bayrağımıza, demokrasimize sahip çıkarak ve üzerimize düşen görevlerimizi en iyi şekilde yaparak hizmet etmek olduğuna inanıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir