https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en iyi dileklerimle kutluyorum.

Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Onların, her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sağlaması ve hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alması bizleri mutlu etmektedir.

Ülkelerin kalkınması ve gelişmesini hazırlayan, sağlıklı nesillerin yetişmesinde önemli bir yere sahip olan kadınlarımızın hak ettiği yere gelebilmesi büyük önem taşımaktadır. 

Kurtuluş Savaşı sırasında ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarında fedakârlıklarıyla yeniden devlet kurma yükünü paylaşan Kara Fatma, Şerife Bacı, Onbaşı Halide Edip ve adı bilinmeyen nice kadınlarımız destan yazmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan, kalkınmasına dek yaptığı fedakarlıklar neticesinde Türk Kadınına, hak ettiği değeri pek çok Avrupa ülkesinden önce vermiştir.

Günümüzde kadınlarımız, eğitimden bilime, siyasetten sanata, ekonomik alandan, kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde etmiştir. Bu başarı örneklerinin artması ve toplumun her kesiminde dalga dalga yayılması gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; kadına şiddetin son bulduğu güzel günler temennisi ile başta şehit ve gazi yakını kadınlarımız olmak üzere sevginin, şefkatin ve fedakârlığın sembolü olan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir