https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Anadolu Ajansı’nın 101. Yılı Kutlama Mesajı

Milli Mücadelemizdeki haklılığımızı tüm dünya kamuoyuna duyurarak büyük bir görev üstlenen ve basın hayatında yayın çizgisi ve kalitesiyle doğruluğunu tescil etmiş, toplumun Türkiye ve dünyada gören gözü, sesi ve kulağı olmuş Anadolu Ajansı, geçmişte olduğu gibi bugün de yurtiçinde ve yurtdışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağıdır. 

Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan, halkın doğru bilgilerle aydınlatılması konusunda hizmet kalitesinden ödün vermeyen Anadolu Ajansı, habercilik alanında daima öncü bir kuruluş ve güvenilir bir haber kaynağı olmuştur.

 Bu vesileyle ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansı’nın kuruluşunun 101. yılında, Ajansın kuruluşunu sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ajansın kuruluşunda emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle yâd ediyor, vazife başında bulunan tüm kurum mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir