https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Anneler Günü Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Anneler Günü Mesajı

Annelerimiz; karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin, sonsuz özverinin simgesi olan, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, kelimelerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en değerli varlığımızdır.

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyanın en güzel, en temiz, en masum ve en yüce duygularından biridir. Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakat, cesaret, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize hayatlarının her gününde destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır.

Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en önde gelen vazifesidir. Onları sadece anneler gününde anmak asla kafi değildir. Bir ömür boyunca, of bile demeden, onlara sevgi ve saygı göstermemiz gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanı için canını feda eden kahraman şehitlerimizin bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere gazi anneleri ve tüm annelerimizin bu özel gününü kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir