https://www.unyegundemhaber.com/

Valimizin Eşi Handan Sonel Ziyaretlerine Devam Ediyor

Valimizin Eşi Handan Sonel Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Başta şehit ailelerimizi, yetim ve öksüz çocuklarımızı, engeli olan ailelerimizi fırsat buldukça ziyaret etmeye gayret eden Valimiz Tuncay Sonel’in Eşi Handan Sonel, beraberindekilerle bu defa da okul ve aile sosyal hizmetler müdürlüğü bünyesindeki birimlere ziyarette bulundu.

Vali Tuncay Sonel’in Eşi Handan Sonel ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun Eşi Nefise Vargeloğlu, Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi), Nuriye-Halit Çebi Özel Eğitim Meslek Lisesi (İşitme Engelliler Lisesi) ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi(ŞÖNİM)’ne ziyarette bulundu.

İlk olarak, Bahçelievler mahallesinde bulunan Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Kız Meslek Lisesi)’ne giden Handan Sonel ve Nefise Vargeloğlu, Okul Müdürü Ayşe Akyol’u ziyaret ederek, okulun eğitim-öğretim durumu, okulun ve öğrencilerin ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldılar. Atölyeleri ve Okul Kütüphanesini de gezen Handan Sonel ve Nefise Vargeloğlu, burada bulunan öğrencilerle ve öğretmenlerle çeşitli istişarelerde bulundular.

Daha sonra Cumhuriyet mahallesinde bulunan Nuriye-Halit Çebi Özel Eğitim Meslek Lisesi’ne geçen Bayan Sonel ve Vargeloğlu, burada da Okul Müdürü İbrahim Resuloğlu’nu ziyaret ederek, okulda verilen eğitim-öğretim hakkında bilgi aldılar. 31 işitme engeli olan öğrencinin eğitim gördüğü okulda verilen uygulamalı eğitimleri yerinde gören Bayan Sonel ve Vargeloğlu, okulda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelerek, onların hal ve hatırlarını sorarak onlarla öğrenciler ve bazı bölümlerde yapılacak işlerle ilgili durum değerlendirmesi yaptılar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi(ŞÖNİM)’ni de ziyaret eden Bayan Sonel ve Vargeloğlu, burada yürütülen çalışmalar ve verilen hizmetler hakkında ŞÖNİM Müdürü Semra Ay Hülür‘den bu birimde kadınlarımıza yönelik yapılan işlerlerden bilgi aldılar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir