https://www.unyegundemhaber.com/

VATANDAŞIN YARDIMINA OSKİ YETİŞTİ

VATANDAŞIN YARDIMINA OSKİ YETİŞTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği içme suyu ve alt yapı yatırımlarının yanı sıra araç ve personelleriyle vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

OSKİ İŞ MAKİNASI VE PERSONELLERİYLE YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Ordu’da etkili olan yoğun kar yağışı için aldığı tedbirlerle vatandaşlarının içme suyu ihtiyaçlarını gideren OSKİ Genel Müdürlüğü, özellikle yüksek kesimlerde yolları kapanan mahalle yollarında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin yol açma çalışmalarına iş makinalarıyla ve personelleriyle destek veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

HASTA TAŞIYAN AMBULANSLARIN YOLU AÇILDI

Karla mücadeleye destek veren OSKİ ekipleri yoğu kar yağışı nedeniyle kısa sürede kapanan yolda mahsur kalan ambulansların yardımına koştu. Bu kapsamda İkizce ilçesine bağlı Kiraztepe Mahallesi Boğmalık Mevkiinde yolda kalan ve hasta taşıyan bir ambulans ile Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi Kirazlık Mevkiinde diyaliz hastası taşıyan bir diğer ambulans OSKİ ekiplerince yolları açılarak hastaların hastaneye varması sağlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Akkuş ilçesi Koçcuvaz Mahallesinde mahsur kalan vatandaşın yardımına da yine OSKİ koştu. OSKİ ekipleri ayrıca yine Akkuş ilçesi Çayıralan Mahallesinde cenaze defini yapılabilmesi için Belalan Mezarlığına giden yolda kar temizleme çalışması gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir