https://www.unyegundemhaber.com/

VERİLEN BİR SÖZ DAHA YERİNE GETİRİLİYOR

VERİLEN BİR SÖZ DAHA YERİNE GETİRİLİYOR

BÜYÜKŞEHİR O PROJEYE START VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ünyeli çocuklara söz verdiği “Su Oyun Parkı” projesinde yapım çalışmalarına başlandı.

Büyükşehir Belediyesi Yapım İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek projenin sezona yetiştirilmesi amaçlanıyor.

ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERECEK

Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, Ünye’deki atıl alanın yapılan düzenlemelerle cazibeli hale getirildiğini söyledi.

Suyabatmaz sözlerine şöyle devam etti:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ünyeli çocuklara vermiş olduğu söz neticesinde çocuk su oyun parkını Ünye ilçemize kazandırıyoruz. Katılımcı toplantılarımızda, ortak kararla belirlediğimiz eskiden atıl durumda olan bu alanı yaptığımız uygulamalarla cazibeli bir hale getirmiştik. Şimdi çocuk su oyun parkını da kazandırarak sabit bir aktivite merkezini hizmete sunuyoruz. 8 oyun, 22 oyun grubunun yer alacağı bu alanda çocuk su oyun parkı yer alacak. Tüm çocuklarımıza ücretsiz hizmet verecek bu projenin ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

ÇOCUKLARA ALTERNATİF AKTİVİTE ALANI

Yaz aylarında çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak amacıyla hizmete sunulacak proje, Ünye ilçesi Atatürk Parkı yanında bulunan sahilde 100 metrekare alanda hayata geçirilecek.

Projede piyon, mantar, göz atışlı piyon, üç su sıçratmalı düğme, tel su sıçratmalı düğme, direksiyon, deniz atı, su jeti oyunları olmak üzere 8 adet farklı oyun alanı ve 22 adet oyun grubu yer alıyor.

NE OLMUŞTU?

Başkan Güler, Altınordu ilçesinde bulunan su oyun parkından Ünye’ye de yapılması için sosyal medyadan çektiği video ile talepte bulunan ve “Başkan Amca Ünye’de su parkı istiyoruz” diyerek seslenen çocukların istediğini kırmamış ve “Başkan amcanız size kurban olsun. Hemen çalışmalarını başlatıyorum:)” şeklinde yanıt vermişti.

Çocuklar tarafından sevinçle karşılanan ve yüzlerce beğeni alan paylaşımın ardından Başkan Güler’in talimatı ile proje çalışmalarına hız verilmişti.

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’İN KOLTUĞUNA NEHİR ÇAĞLA BEKTAŞ OTURDU

BAŞKAN GÜLER’İN KOLTUĞUNA NEHİR ÇAĞLA BEKTAŞ OTURDU 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ordu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir