https://www.unyegundemhaber.com/

YAĞ YÜKLÜ GEMİ YOLDA

YAĞ YÜKLÜ GEMİ YOLDA

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Rusya’nın Yeisk Limanı’nda bekleyen 6 bin 99 ton ayçiçek yağı yüklü geminin Türkiye’ye ulaşmak üzere Kerch Kanalı’nı geçerek seyre başladığını, ayçiçek yağı yüklü 3 geminin de Rostov Limanı’ndan kalkış yaptığını açıkladı.

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Twitter hesabından, ayçiçeği yağı yüklü gemilerle ilgili paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, Rusya’nın Yeisk Limanı’nda bekleyen 6 bin 99 ton ayçiçeği yağı yüklü geminin Kerch kanalını geçerek seyre başladığı ve 15 Mart’ta Mersin’de olmasının beklendiği ifade edildi.

Ayçiçeği yağı yüklü diğer 3 geminin ise Rostov Limanı’ndan kalkış yaptıkları ve 17 Mart’ta yurda varmalarının planlandığı belirtildi.

Bizim ayçiçeği, zeytinyağı böyle bir sorunumuz yok”

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yağ stoklarıyla ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son günlerde bir yağ meselesi çıkardılar. Bizim ayçiçeği, zeytinyağı böyle bir sorunumuz yok. Bunu muhalefet ülkemizi zorda göstermek adına böyle bir kampanya yürütüyor. Gerekirse sizler İçişleri Bakanlığımızın adına bunların depolarını takip edip bize haber vereceksiniz, biz stokçuların gereğini yapacağız” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir