https://www.unyegundemhaber.com/

YAĞIŞLARDAN ETKİLENEN İÇME SUYU HATLARINDA YOĞUN ÇALIŞMA

YAĞIŞLARDAN ETKİLENEN İÇME SUYU HATLARINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri aşırı yağışlarda zarar gören içme suyu hatlarının onarımı için yoğun mesai harcıyor.

Ünye ilçesi Yazkonağı Mahallesi Karagöl Mevkiinde, aşırı yağışlar sebebiyle Döşemedibi deresi taşarak buradan geçen 250 mm AÇB içme suyu hattının kopmasına sebep oldu. Durumun tespiti üzerine harekete geçen OSKİ ekipleri olumsuz hava şartlarına rağmen vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

OSKİ GENEL MÜDÜRÜ US: “EKİPLERİMİZ ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR”

Yazkonağı, Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerine içme suyu sağlayan hattın onarım çalışmalarını yerinde inceleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, olumsuz hava şartlarına rağmen özverili bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Olumsuzlukların en kısa sürede giderileceğini ifade eden Genel Müdür Us, “Kopan hattın onarımı için ekiplerimiz yoğun çaba sarf ediyor. Bugün akşam saatlerine kadar hattın tamiratını tamamlayarak su kesintisi yaşanan Mahallelerimize su vermeyi planlıyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir