https://www.unyegundemhaber.com/
default

YALIKÖY’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

YALIKÖY’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

1.5 KM’LİK SAHİL BANDI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi için hazırladığı sahil düzenleme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen proje ile mahalle sakinleri yeni bir yaşam alanına kavuşacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyıları, yapılan düzenlemeler ile halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara dönüşüyor. Bu kapsamda birçok ilçede çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi’nin çehresini değiştirecek sahil düzenleme çalışmasını hayata geçiriyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ordu’nun önemli turizm noktalarından olan Yalıköy Mahallesi’nde 1.5 km’lik bir alanda uygulanacak olan proje kapsamında yaya yolları, oturma bankları, çocuk oyun ve fitness alanlarının yanı sıra yeni aydınlatma sistemleri yer alacak.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan projede 1.5 km’lik sahil bandında taş duvar çalışması tamamlanırken alt ve üstyapı çalışmalarının ardından yapılacak olan peyzaj düzenlemesi ile Yalıköy modern bir görünüme kavuşacak.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Yalıköy Sahil Düzenlemesi Projesi’nin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılması hedefleniyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir