https://www.unyegundemhaber.com/

YAMAN KUYUMCU, BÖLGENİN TEK YETKİLİ ALTIN TOPLAMA MERKEZİ

Devlet son zamanlarda ”yastık altı” diye tabir ettiği altınları ekonomiye kazandırmak amaçlı bir sistem kurdu. ”ALTIN TOPLAMA NOKTALARI”

Yaman Kuyumcu sahibi Ahmet Yaman, bu sistemden bahsedecek olursam; Hazine ve Maliye Bakanlığı İstanbul Altın Rafinerisi iş birliği içinde ortaya çıkan, altın toplamak, ekonomiyi canlandırmak amaçlı Hazinenin ve devletin İstanbul Rafinerisi ile anlaşmalı bir şekilde bu olayı tekrar ekonomi noktasında yastık altındaki altınlarını tekrar gündeme taşımak ve ekonomiye kazandırmak amaçlı yapılan bir sistemdir.” dedi.

 Ünye’de ve bölgede altın toplama noktasında tek noktayız. Hem bizim için hem de bölge insanımız için hayırlı olsun” dedi.

Türkiye genelinde yetki verilen kuyumcuların büyük titizlikle seçildiğini ve seçkin kuyumculara bu yetkinin verildiğini vurgulayan Yaman, Ünye ve havzasında tek yetkili kuyumculuğun Ünye Yaman Kuyumculuk ve Pırlanta olduğunu belirtti.

“Müşteriler bankalarda altın hesabı açtıktan sonra Yaman Kuyumcuya gelerek, İstanbul Altın Rafine kontrolü neticesinde güvenli bir şekilde vatandaşın altın hesabına aktarılacak. Vatandaş Yaman kuyumcuya geldiğinde tekrar bankalara gitmesine gerek kalmıyor.

Kur korumalı bir sistem de altın düşse bile müşterilerin aldığı altın aynı seviyede kalıyor. Ekonomiye can versin diye yapılan çalışma neticesinde herkesin yüzü gülecek. Evlerinde ya da kollarında duran altınla çalınmaya kaybolmaya karşı bir risk taşıyor. Bu risklerde azalmış olacaktır.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir