https://www.unyegundemhaber.com/

YAŞLI KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

YAŞLI KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Ordu’nun Aybastı ilçesinde yaşlı bir kadın vefat eden eski eşi E.E.’nin torunu İ.S.’nin tehditleri karşısında mahallelinin polise haber vermesiyle birlikte eve gelen ekipler tarafından ölmüş halde bulundu.

Ordu’nun Aybastı ilçesinde psikolojik problemleri olduğu öğrenilen daha öncede dedesini tehdit ederek ölümüne sebep olan torunu yattığı cezaevinden izinli olarak çıktığı gibi Çukur Mahallesinde ki dede evine gelerek dedesinin eşi A.’yi tehdit etmeye başladı.

Bir haftadır sürekli bir şekilde tehdit eden ve mahalleli tarafından defalarca şikayet edilen şahıs bu akşam üzeri yeniden A.E.’yi tehdit etmeye başladı. Bunun üzerine mahalleli tarafından bir kez daha bölgeye polis ekibi talep edildi. Polis ekipleri kapıyı açtığında yaşlı kadının ağzından kan gelerek yere yığıldığı öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından Aybastı Devlet Hastanesine kaldırılan A.E.’nin vefat ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili Aybastı Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri zanlı İ.S.’yi gözaltına almak istediği esnada intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Ekiplerin uzun uğraşları sonrası İ.S. ikna edilerek gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir