https://www.unyegundemhaber.com/

YAVRU PATİYE BAŞARILI OPERASYON

YAVRU PATİYE BAŞARILI OPERASYON

Araba çarpması sonucu bacağında kırık oluşan yavru köpek, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi bir yandan tam donanımlı hayvan hastanesini açılışa hazırlarken bir yandan da sokak hayvanlarının tedavilerini aksatmadan sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

3 AYLIK PATİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Araba çarpması sonucu yaralanan ve vatandaşların ihbarı sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesine getirilen 3 aylık yavru köpek burada tedavi altına alındı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

MİNİK DOST SAĞLIĞINA KAVUŞTURULDU

Tecrübeli kadrosu ve son teknolojik cihazlarla faaliyet gösteren Hayvan Hastanesinde tedavisine başlanan ve tetkikleri yapılan yavru patinin bacağında kırık olduğu tespit edildi. Veteriner hekimler tarafından başarılı bir operasyon geçiren yavru köpek sağlığına kavuşturuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

YENİ YUVASINI ARIYOR

Ameliyat sonrası tekrar eski sağlığına kavuşan 3 aylık yavru köpek yuvalandırılmak için sabırsızlıkla bekliyor. Güçlü minik dostu sahiplenmek isteyenler 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini ziyaret edebilir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HEKİMİN ONAYI OLMADAN UYGULANAN BİTKİ KATKILARI ÖLÜMCÜL OLABİLİR

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Ali Coşkun bitkisel ürünlerin kontrolsüz kullanılması ve bu bitkisel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir