https://www.unyegundemhaber.com/

YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR UYGULAMASI YAPILDI

İstanbul’da İçişleri Bakanlığınca, kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” uygulaması yapıldı.

Ünye Devlet sahil yolu üzerinde yapılan uygulamaya Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, daire amirleri ve trafik ekipleri katılırken, öğrenciler de giydikleri trafik polisi yelekleri ile sürücülere hatırlatmada bulundular. Yurt genelinde yapılan uygulamanın Ünye ayağında Kaymakam Işık ve beraberindekiler yoldan geçen sürücülere “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” broşürlerini de dağıtarak farkındalık oluşması için mücadele ettiler.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “Farkındalık oluşturmaya yönelik bir uygulama yapıyoruz. Sürücülerimizin trafik ışığı ve trafik polisi olmayan noktalarda sürücülerin yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlamaları, yaya geçidinden karşıya geçmek isteyenlere yol vermeleri veya bekleyenlere öncelik vermeleri gerekiyor.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir