https://www.unyegundemhaber.com/

YERİNDE İMALATLA HIZLI ÇÖZÜM

YERİNDE İMALATLA HIZLI ÇÖZÜM

Ünye Belediyesi, kırsal mahallelerde menfez ihtiyacını yerinde imalatla hızlı çözüyor. Ünye’nin 6 mahallesinde 8 ayrı noktada tespit edilen menfez ihtiyacı yerinde imalatla çözüme kavuşturulmaya başlanırken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Problemleri günü kurtarmak için değil, ileriye dönük çözüyor ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını gideriyoruz” dedi.

Taşkın Riski En Az Seviyeye İndirilecek

Ünye’de 2021 yılında meydana gelen su taşkınlarında yetersiz olduğu tespit edilen menfezlerle ilgili çalışmalara başlandı. Bu Kapsamda Ünye’nin Keş, İnkur, Sarıhalil, Kuşçulu, Pelitliyatak ve Yeşilkent mahallelerinde 8 ayrı noktasında yerinde imalatla menfez çalışması yapılacak. Keş Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “ Keş Mahallemizin Emineli mevkii’nde özellikle 2021 yılı içerisinde meydana gelen sel afetlerinde sahada büzlerin taşımadığı noktalarda menfez ihtiyacı oluşan noktalardaki sıkıntıları kökünden çözmek ve ileriye dönük problem oluşturmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerinde imalatla menfez çalışmalarımız Keş Mahallemizden başlayarak İnkur, Sarıhalil, Pelitliyatak ve Yeşilkent Mahallelerinde olmak üzere 8 noktada devam edecek. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin sıkıntılarını gidermek suretiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir